Craiova: O şoferiţă s-a speriat de o altă maşină, a apăsat pe acceleraţie în loc de frână şi s-a cocoţat pe stâlp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două femei au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a intrat în stâlpul de electricitate de pe marginea drumului. Conducătoarea auto s-a speriat de o altă maşină care circula regulamentar şi în loc să apese pe frână a nimerit acceleraţia, izbindu-se în plin de un stâlp care s-a înclinat din cauza impactului.

Evenimentul s-a produs astăzi, în jurul orei 18.00, în zona benzinăriei Petrom de la intersecţia străzii Caracal cu bulevardul Decebal. Potrivit poliţiştilor,  Maria Ştefănescu (44 de ani) din Craiova, aflată la volanului unui automobil marca Suzuki Ignis a ieşit din benzinărie fără a se asigura.

image

„În momentul în care a obervat un alt autoturism care coboară regulamentar, pe culoarea verde a semaforului, de pe strada Decebal, conducătoarea auto a apăsat pe acceleraţie în loc de frână, a pierdut controlul volanului şi s-a lovit de stâlpul de pe marginea drumului“, au declarat oamenii legii.

image

Şoferiţa şi ocupanta locului din spate-dreapta au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, cele două femei fiind rănite uşor. Potrivit medicilor, conducătorea auto s-a ales cu o copcă la strânceana stângă, iar pasagera din spate doar cu câteva zgârieturi. Tot cu câteva zgârieturi s-a ales cel de-al treilea pasager, ocupant al locului de lângă şofer.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite