Craiova: O locomotivă a Doljchim a lovit o Dacie: un mort şi doi răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a decedat şi alte două au fost transportate la spital în urma unui groaznic accident care a avut loc în seara aceasta la poarta de ieşire de la combinatul Doljchim.

Un autoturism marca Dacia Berlina a fost lovit în plin de o locomotivă şi târât aproximativ 50 de metri. În maşină se aflau trei pasageri, unul dintre ei decedând pe loc.

image

Ceilalaţi doi pasageri au fost transportaţi în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova. Autoturismul este distrus aproape în totalitate şi este dotat cu o instalaţie GPL care ar putea exploda.

Martorii spun că şoferul autoturismului nu a respectat semnul de trecere şi din această cauză s-a întâmplat teribilul accident. Mecanicul de locomotivă a fost testat cu apartul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Aurel Davalciuc, de 56 de ani era în stare de şoc şi abia a putut povesti ce s-a întâmplat. ‘’ Nu am mai putut face nimic. I-am văzut, dar a fost prea târziu’’, a declarat mecanicul de locomtivă.  

Aurel Davalciuc, mecanicul de locomotivă

image

Una dintre victime a intrat imediat  în sala de operaţie

Medicii le-au acordat bărbaţilor primul ajutor. ‘’Echipajul nostru a intervenit imediat. Din păcate pentru unul dintre bărbaţi nu s-a mai putut face nimic’’, a spus Florin Cocoşilă purtător de cuvânt în cadrul ISU Dolj. Medicii susţin că vor fi nevoiţi să îi amputeze picioarele uneia dintre victime pentru a-i putea salva viaţa.



Inspectorii ITM Dolj au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate dacă tragicul eveniment se încadrează la accident de muncă.

image
image

Vom reveni cu amănunte!

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite