UPDATE / Craiova: Peste o sută de pasageri sunt blocaţi într-un tren Accelerat din cauza unui marfar stricat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călătorii aşteaptă ca trenul să poată pleca Foto: arhivă
Călătorii aşteaptă ca trenul să poată pleca Foto: arhivă

Trenul care a plecat azi-dimineaţă din Timişoara a fost oprit de mai bine de o jumătate de oră în apropierea localităţii Olteni, judeţul Ilfov, din cauza unui tren marfar care s-a defectat pe aceeaşi rută de mers către Bucureşti.

UPDATE, ora 10:50:

Trenul a părăsit Gara Olteni după o oră de staţionare. Pasagerii sunt nemulţumiţi de faptul că vor ajunge în Bucureşti cu o întârziere de orădin cauza unui tren marfar avariat care se afla pe aceeaşi linie de cale ferate pe unde urma să treacă Acceleratul.

Călătorii sunt nemulţumiţi din cauza faptului că trenul va ajunge în capitală cu întârziere.„Eu am avion spre Elveţia în 45 de minute. Dacă nu ajung şi pierd avionul cine îmi decontează biletul? Mi s-a mai întâmplat să păţesc aşa, pe aceeaşi rută, atunci când au fost furate nişte cabluri“, ne-a declarat Mariana Valeriu, una dintre pasagere. 

Trenul a plecat din Craiova la ora 7:05 şi trebuia să ajungă în Bucureşti în jurul orei 10. La ora redactării acestei ştiri, trenul încă era staţionat în apropierea localităţii Olteni.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite