Craiova: Bărbat găsit carbonizat în propria locuinţă. Prima ipoteză: incendiul a fost provocat de o ţigare aprinsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 54 de ani din cartierul craiovean Brestei a fost găsit carbonizat în dormitorul din propria locuinţă. Potrivit primelor informaţii, incendiul care a cuprins tot mobilierul din cameră a fost provocat de o ţigare lăsată aprinsă.

Sile Soancă a fost găsit decedat în această dimineaţă de una dintre cele două fiice ale sale în locuinţa personală de la strada Brestei. Bărbatul locuia singur, soţia sa aflându-se la spital din cauza unor probleme medicale de locomoţie. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit pe podeaua, la marginea patului.

image

„La ora 9.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Oltenia a fost alertat cu privire la un caz medical – persoană cu arsuri în strada Brestei. La faţa locului s-a deplasat echipajul SMURD, care a descoperit o persoană decedată, arsă, în vârstă de 54 ani, la locaţia respectivă exista un incendiu neanunţat“, a declarat căpitan Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt ISU Dolj.

carbonizat

O echipă formată din pompieri şi poliţişti s-au deplasat pe strada Brestei pentru a face cercetări cu privire la modul în care s-a produs incidentului. Prima variantă ar fi că incendiul a pornit de la o ţigare lăsată aprinsă. Vecinii bărbatului nu exclund ipoteza ca patul să fi luat foc foc de la o lumânare lăsată aprinsă. „Aseară s-a luat curentul. E posibil să fi aprins o lumânare, cum face toată lumea, şi să fi luat foc. Era un om cumsecade. Nu era beţivan“, susţine unul dintre vecinii săi.

La faţa locului s-a deplasat şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului 1 Pompieri Craiova, pentru lichidarea incendiului care ardea mocnit. Doar mobilierul  din cameră a fost cuprins de flăcări, restul locuinţei nefiind afectat.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite