Craiova: FOTO/VIDEO Au făcut încălzirea pentru Romanian Music Awards

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artiştii care vor cânta la cea de-a opta ediţia a Premiilor Muzicale Româneşti au făcut repetiţia finală. Alex Velea, Smiley şi CRBL au urcat pe scena din Piaţa Mihai Viteazul pentru a repeta coregrafia înainte de mega show-ul din această seară.

În timp ce organizatorii puneau la punct ultimele detalii, câţiva dintre artiştii care vor performa în această seară repetau de zor. Craioveanul Alex Velea, Smiley şi CRBL au urcat pe scena amplasată în centrul oraşului alături de dansatori pentru a se asigura că show-ul din acestă seară va fi unul pe măsura aşteptărilor. Artiştii şi-au pus la punct coregrafia repetând până la ultimul detaliu mişcările de dans, şi au testat sonorizarea.

Alex şi dansatorii au făcut show la repetiţii

image

Totul s-a petrecut în faţa celor câtorva zeci de craioveni prezenţi în centru. “Vă aşteptăm deseară în centru! Promit un mega show pentru oltenii mei!”, le-a transmis Alex oltenilor din Piaţa Mihai Viteazul.

image

În tot acest timp,organizatorii amenajau de zor la covorul roşu pe care vor păşi peste 50 de nume sonore ale industriei muzicale autohtone. Printre aceştia se numără Anda Adam, Andreea Bănică, Blaxy Girls, Dj Project, Morris, Mossano, Narcotic Sound, Grasu XXL, Guess Who, Vali Bărbulescu, Play&Win şi Voltaj. 



Vedetele vor fi întâmpinate în jurul orei 17 pe covorul roşu de Giulia şi  Connect-R, pe post de gazde RMA iar spectacolul propriu-zis va începe la ora 19. Show-ul se încheia în jur de ora 23. Romanian Music Awards sunt cele mai importante premii muzicale din România, organizatorii promiţând cea mai tare ediţie de până acum.

image

Anul trecut, spectacolul a avut loc tot în Bănie, în piaţa Mihai Viteazul fiind prezenţi zeci de oameni. Spectacul este organizat în parteneriat cu Primăria Craiova şi va desemena cei mai buni artişti români din ultimul an.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite