Craiova, fără Iliev şi Wobay, dar cu Florin Costea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alb-albaştrii au plecat din Bănie în această dimineaţă cu destinaţia Constanţa, unde vor sta până sâmbătă, timp în care Victor Piţurcă le-a pregătit câte trei antrenamente pe zi, program cu care oltenii s-au obişnuit deja.

Acesta e modul lui de lucru, nu avem ce face. Cerinţele sunt foarte mari, dar ştie să creeze şi o atmosferă bună la echipă. Te pregăteşti de drag, iar rezultatele încep să se vadă“, susţin jucătorii Craiovei.

Victor Piţurcă şi-ar fi dorit să aibă toţi jucătorii în acest stagiu, însă el nu va putea conta pe Lung jr., Găman, Bărboianu, Gângioveanu şi M. Costea, convocaţi de Săndoi la tineret, pentru „dubla“ cu Anglia, pe Iliev, chemat la naţionala Bulgariei, Wobay, convocat la reprezentativa statului Sierra Leone, şi Mihai Roman, luat la naţionala de juniori.

Normal că mi-aş fi dorit să-i am pe toţi cu mine, dar am fost şi eu selecţioner şi ştiu că naţionala primează. Le doresc succes şi sper ca tineretul să obţină calificarea la Campionatul European. Ar fi o mare realizare pentru această generaţie“, a spus Piţurcă.

Managerul Ştiinţei îl va avea însă la dispoziţie în acest stagiu pe Florin Costea, revenit la antrenamente după operaţia de ligamente. Golgheterul Craiovei a intrat în programul echipei şi va reveni pe gazon luna viitoare.

Wobay şi Iliev sunt golgheterii echipei în acest sezon, cu câte trei reuşite, leonezul fiind declarat de suporteri, pentru a treia oară consecutiv, omul meciului, după victoria cu „U“ Cluj.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite