Craiova, executată de Moraes. Gloria a dat lovitura în Bănie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fără Piţurcă pe bancă, oltenii au suferit aseară a treia înfrângere consecutivă pe teren propriu, 1-2 cu Gloria Bistriţa. Brazilianul Junior Moraes a fost naşul Craiovei, reuşind o dublă la singurele şanse de gol avute.

Bistriţa a început meciul în corzi, Albuţ fiind eroul oaspeţilor în debutul jocului, la şuturile lui Mihai Costea şi Dorel Stoica. L-a avut însă pe Junior Moraes. Şi a fost suficient.

Brazilianul a marcat la prima minge primită, după ce a ţâşnit dintre fundaşii olteni (10). Piţurcă şi-a pus mâinile în cap, iar spectatorii au oftat amar, având parcă în faţă scenariul de la ultimele două eşecuri acasă. Mai ales că ocaziile la poarta Gloriei curgeau, dar fără efect pe tabelă.

Albuţ s-a opus din nou excelent la şutul lui Mihai Costea, însă nu a mai putut face nimic la reluarea din careu a lui Ciucă prin care Ştiinţa a intrat în meci (27). Gloria nu s-a speriat şi a făcut ce ştie mai bine. Un nou contraatac rapid şi încă un gol marca Moraes, care parcă a vrut să-i arate lui Piţurcă de ce Bistriţa cere peste un milion de euro pe el (42).

Oltenii, mai aproape de retrogradare decât de Europa

Repriza secundă s-a desfăşurat sub aceleaşi auspicii. Oltenii au forţat egalarea, Piţurcă a aruncat în luptă tot ce avea mai bun, pe Florin Costea şi Gângioveanu, dar degeaba. Bistriţenii s-au apărat eroic, cu toată echipa în careu, folosindu-se şi de mâini, faze rămase nesancţionate de Augustus Constantin, spre disperarea gazdelor.

Erou cu Dinamo, Alex Piţurcă a irosit ocazia meciului (82), trimiţând peste poartă din trei metri. Nici Florin Costea nu a fost mai norocos, şutul său trecând razant cu transversala şi Universitatea a înregistrat a treia înfrângere consecutivă acasă, apropiindu-se mai mult de zona retrogradării decât de cea a cupelor europene.

1-2

Universitatea: Stanca - Ciucă, V. Găman, D. Stoica, Bărboianu - Dilevski - Wobay (Gângioveanu 62), Ologu, Dina (Stoianof 80), M. Costea (Fl. Costea 60) - Al. Piţurcă. Antrenor: Eugen Neagoe.

Gloria Bistriţa: Albuţ - Achim, Szukala, V. Năstase (Tudose 79), Săceanu - Predescu, Anton, A. Mureşan, C. Petre - Băjenaru (R. Mărginean 70), J. Moraes (B. Moraes 72). Antrenor: Nicolae Manea.

Goluri: Ciucă 27 / J. Moraes 10, 42
Stadion: «Ion Oblemenco»: 15.000
Arbitru: Augustus Constantin (Rm. Vâlcea).

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite