Craiova / Accident la Dudoviceşti: O depăşire riscantă a băgat doi şoferi în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambele maşini au ajuns în şanţul de pe marginea şoselei
Ambele maşini au ajuns în şanţul de pe marginea şoselei

Două persoane au fost rănite după ce două autoturisme s-au lovit frontal pe DN6B, în apropierea localităţii doljene Dudoviceşti.

Potrivit informaţiilor oferite de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, Marian Pătrulescu, de 53 de ani, din comuna doljeană Fărcaş, aflat la volanul unui autoturism marca Opel Astra, se deplasa dinspre Şimnicul de Sus către Craiova, angajându-se într-o depăşire riscantă.

Dosar penal pentru vinovat

„El nu a mai avut timp să revină pe banda de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism marca Volkswagen Golf 3, care circula regulamentar şi
în care se aflau două persoane“
, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Amelia Căprărin. În urma impactului, ambele automobile au ajuns în şanţ, două persoane fiind transportate cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Craiova.

Şoferul care a produs accidentul s-a ales cu o traumatism la nivelul capului şi cu o plagă la tâmpla dreaptă, iar conducătorul auto al Volkswagen-ului,
Marian Bărbuia, de 40 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, cu răni la cap şi piept. „Ambii pacienţi sunt stabili, conştienţi, însă medicii continuă investigaţiile, pentru a se asigura că nu vor apărea complicaţii“, a declarat Cristiana Giormăneanu, purtător de cuvânt al SCJU Craiova.

Pasagerul din Volkswagen a refuzat îngrijirile medicilor de pe ambulanţă, starea sa de sănătate fiind bună. Conducătorului auto care a provocat accidentul i se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite