FOTO/ A doua zăpadă din Craiova nu s-a prins pe carosabil din cauza temperaturile ridicate. Meteorologii anunţă ger la noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circulaţia rutieră s-a desfăşurat destul de bine azi-dimineaţă
Circulaţia rutieră s-a desfăşurat destul de bine azi-dimineaţă

Autorităţile locale din Bănie au avut noroc cu vremea caldă care a împiedicat zăpada să formeze un strat gros pe carosabil. Deşi fulgii de nea au început să cadă încă de aseară, ninsoare continuând toată noaptea, carosbil a fost destul de curat în această dimineaţă.

Pe străzile Băniei se circula în condiţii normale de iarnă la primele ore ale dimineţii. Zăpada abia se observa pe carosabil, fulgii de nea topindu-se la contactul cu asflatul din cauza temperaturilor ridicate. Fapul că a nins fără oprire de la miezul nopţii nu a dat peste cap traficul din Bănie. Ce-i drept, şi numărul de şoferi care s-au încumetat să iesă din casă a treia zi de Crăciun a fost mai mic ca în oricare zi de luni a anului.

A doua zăpadă în Craiova

Norocul autorităţilor locale ar putea să pălească în această seară. Meteorologii anunţă că va ninge în continuare iar vremea se va răci, temperaturile urmând să fie pe minus. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis luni, la ora 10.00, o avertizare privind fenomene meteorologice periculoase.

A doua zăpadă în Craiova

În cursul zilei de astăzi va continua să ningă şi se va depune un strat de zăpadă mai consistent în sudul şi în centrul ţării, precum şi în zonele montane. În zilele următoare vremea va deveni rece, chiar geroasă în cursul nopţilor şi al dimineţilor în majoritatea regiunilor, se mai arată în avertizarea ANM.

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite