Craiova: A ajuns în arest după ce a furat din apartamente bijuterii şi aparatură electronică de jumătate de miliard

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 32 de ani din Ploieşti care a sustras din trei imobile din Craiova în perioada 2005-2006  bijuterii şi aparate electronice în valoare de aproximativ 52.000 lei  a fost introdus în arestul IPJ pe baza unui mandar de arestare preventivă.

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei noastre de către IPJ dolj, P. Cristian acţiona în apartamente situate la un nivel inferior, pentru a-şi asigura scăparea în momentul în care ar fi fost surprins de proprietari.

„Ca urmare a investigaţiilor întreprinse de poliţişti şi a cercetărilor efectuate în luna noiembrie 2009 s-a reuşit probarea celor trei furturi din locuinţe comise în perioada 2005-2006, fapte care se aflau în evidenţa celor săvârşite de persoane necunoscute“, se mai arată în comunicat.

Cel în cauză era suspect de comiterea unor astfel de fapte şi în judeţele Constanţa, Prahova şi Arad. Pe parcursul cercetărilor poliţiştii au stabilit faptul că acesta, folosindu-se de o altă persoană, a intrat în posesia unor sume de bani ( aproximativ 17.000 lei) sustrase din conturile părţilor vătămate. Bărbatul este cercetat în stare de arest rpeventiv pentru fut calificat şi participaţie improprie la efectuarea de operaţiuni cu instrumente de plată electronice fără acordul titularului.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite