Radiologia de la Spitalul de Boli Infecţioase funcţionează din nou. Bolnavii de tuberculoză pot face radiografii fără bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" pot face din nou radiografii, după ce serviciul de radiologie a fost blocat aproape două zile.

Doctorii de la Dispensarul TBC al Spitalului de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" din Craiova ne-au spus în urmă cu câteva minute că problemele la serviciul de radiologie au fost rezolvate. "A fost vorba de nişte fire care nu erau de la aparat, de la care mirosea a ars. Aparatul de radiologie e nou. Ne-am speriat şi noi, de aceea am oprit activitatea. Dar a fost reluată încă de ieri de la prânz", a declarat doctorul Cornel Miu, coordonatorul dispensarului.

Serviciul de radiologie de la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova a fost miercuri blocat, după ce aparatul a scos fum. În aceste condiţii, bolnavii de tuberculoză şi diagnosticaţi cu afecţiuni pulmonare au fost trimişi să-şi facă radiografii în sistem privat. Preţul unei investigaţii este de aproximativ 40 de lei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite