Neînţelegeri astăzi la votările de la Colegiul Medicilor, când o inspectoare de la Direcţia de Sănătate Publică nu s-a regăsit pe listele de alegători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doctorul Doru Dobrescu, vicepreşedintele filialei din Dolj al Colegiului Medicilor din România.
Doctorul Doru Dobrescu, vicepreşedintele filialei din Dolj al Colegiului Medicilor din România.

O inspectoare din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Dolj care a venit astăzi la Colegiul Medicilor din Dolj să-şi voteze astăzi noi reprezentanţi nu s-a regăsit pe listele de alegător. Situaţia a creat neplăceri astăzi la sediul Colegiului.

Discuţiile au apărut astăzi la sediul din Craiova al Colegiului Medicilor din România (CMR) în momentul în care o inspectoare din cadrul DSP Dolj s-a prezentat la vot. "Nu am fost pe listele de alegător. Am fost surpinsă, nu m-am aşteptat. La acel moment am spus «Cum să nu mă regăsesc, când plătesc cotizaţia?». Sunt membră a Colegiului de mulţi ani şi chiar m-a surprins situaţia. Nu cred că a fost ceva intenţionat, ci cred că este vorba de omisiune", a declarat pentru Adevărul Elena Şelea, inspector la DSP Dolj. De cealaltă parte, reprezentanţii CMR Dolj spun că nu au fost  probleme de organizare. "Printre cei care votează sunt medicii rezidenţi şi medicii funcţionari publici, care sunt plătitori de cotizaţie dar care nu au certificat de liberă practică şi de malpraxis. Aceştia sunt trecuţi pe liste suplimentare, pe măsură ce se prezintă la vot. O parte dintre cei de la DSP sunt medici funcţionari publici", a declarat medicul Doina Cherata, preşedinta comisiei electorale de la Colegiul Medicilor din Dolj.

Timp de două zile, la Colegiul Medicilor din Dolj au loc alegeri în cadrul unor structuri importante.

Alegeri la Colegiul Medicilor. Doctorii îşi votează astăzi specialiştii care să-i reprezinte

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite