Craiova: Vor să aducă lumină la mormântul părinţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ruxandra şi Andrei Gruia locuiesc în continuare în casa în care tatăl lor le-a împuşcat mortal mama.

Cei doi fraţi sunt mai uniţi ca niciodată şi, atunci când au să îşi spună ceva, o fac prin semne. Rudele cred că tânăra i-a povestit lui Andrei ce s-a întâmplat cu adevărat la 13 aprilie. Ruxandra Gruia (24 de ani) şi-a deschis sufletul şi în faţa moaşei sale, prin intermediul unor discuţii telefonice. „A plâns mult când a aflat adevărul. Mi-a povestit că a fost vizitată de un medic legist în spital care i-a spus că unul dintre gloanţe i-a trecut milimetric pe lângă inimă. Ruxandra şi Andrei vor chema acum, de Paşte, un preot care să le sfinţească locuinţa. Le este foarte greu să locuiească acolo, după tot ce s-a întâmplat“, a povestit femeia.

Trăiau o adevărată dramă

Tânăra vorbea pe messenger cu un prieten apropiat şi îi povestea aproape zilnic prin ce clipe de coşmar trecea. „M-am săturat de atâtea scandaluri. Vreau cât mai repede să plec din această casă. Mama şi cu tata se ceartă tot timpul. Tata nu mă lasă să mă întâlnesc cu iubi, ne vedem pe ascuns. Când o sa plec in Elveţia, o să mă simt liberă“, se destăinuia fata. În ciuda tensiunilor şi a neînţelegerilor, Ruxandra spunea că ţine la ambii părinţii: „Am avut o zi liniştită astăzi. Sper să nu se mai certe nimeni cu nimeni. Aşa cum ţi-am mai spus, părinţii nu ţi-i alegi. Eu îi iubesc pe amândoi la fel“. În ciuda acestei afecţiuni declarate, poliţistul Nelu Gruia şi-a împuşcat soţia şi fiica după ce a aflat că Ruxandra nu era fata lui.

Tânăra vrea să meargă împreună cu fratele ei la mormântul părinţilor, să aprindă o lumânare de Paşte. Ea va trebui să urmeze în continuare şedinte de terapie cu un psiholog , pentru a-şi putea reveni din şocul pe care l-a suferit.

Andrei Gruia nu a fost chemat la audieri

 Nelu Gruia a lăsat o scrisoare înainte să se împuşte, în care a cerut ca toată averea să îi rămână fiului, care este surdomut. Andrei Gruia se afla în casă în momentul în care s-a întâmplat tragedia, dar nu a auzit nimic din cele întâmplate. Procurorii craioveni au decis, astfel, să nu îl mai audieze.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite