Ţicleanu s-a supărat pe vedetele echipei. Mihai Costea, rezervă cu Astra?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru meciul cu Astra de diseară, antrenorul Craiovei se plânge de jucătorii cu profil ofensiv, care nu au dat randamentul dorit, dar şi de „atitudinea unor vedete“

Aurel Ţicleanu este de principiul „cine nu vrea să joace pentru echipă poate să plece“. „Avem nevoie de vedete, dar vedete care să joace pentru echipă. Sunt mulţi care au copii acasă şi nu păcălesc fotbalul, dar mai avem şi neserioşi la echipă“, a spus tehnicianul oltean, fără a da nume.

Săgeţile sale s-ar îndrepta spre Mihai Costea, care a avut o ieşire nervoasă când a fost schimbat în meciul cu Timişoara, şi spre Wobay, „oscilant în pregătire“.

Ţicleanu ar putea face astfel schimbări în primul „11“, mai ales că revine şi bulgarul Gargorov. Mihai Costea ar putea fi pedepsit şi lăsat pe bancă la jocul cu Astra, după gestul de la meciul cu FC Timişoara.

De la Mihai nu trebuie să aşteptăm acum să-i ia locul lui Florin costea. E prea mic deocamdată. Se curăţă dacă joacă tot timpul sub presiune. Asta nu înseamnă însă că nu poate deveni pe viitor la fel de bun ca Florin, sau chiar mai bun“, a fost de părere Sorin Cârţu, conform Prosport. 

Partida Astra Ploieşti - Universitatea Craiova se dispută astăzi, de la ora 20.00, şi va putea fi urmărită LIVETEXT pe www.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite