Craiova: Show de dragul pădurii şi al curăţeniei, cu şcolarii de la Cuza

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii de la Cuza, oficial „prietenii pădurii“
Elevii de la Cuza, oficial „prietenii pădurii“

Elevii claselor a IV-a de la Colegiului Naţional Elena Cuza au intrat astăzi în pielea ursuleţului Martinică, a fraţilor iepuraşi, s-au transformat în cumătra vulpe şi lupul fioros, arătând că sunt prietenii pădurii şi ţin ca ea să fie îngrijită, pentru ca animalele dragi să nu aibă de suferit vreo clipă.

Prichindeii grădiniţelor din Craiova le-au fost spectatori copiilor de la colegiu, în sala de concerte a Filarmonicii Oltenia. Ropote de aplauze le-au dăruit micilor actori şi colegii lor care, deşi nu au jucat un rol pe scenă, au înţeles că nimic nu-i mai de preţ decât ocrotirea naturii.

Spectacolul „Prietenii pădurii“

„Sper ca şi oamenii mari să fie mai atenţi cu mediul, să nu mai taie copacii că ne fac nouă rău“, a mărtusit Cosmin Chircan. Părerea băieţelului este împărtăşită şi de Roberta Enekeim şi Andreea Chiţan, care îi atenţionează pe adulţi că rămân cam multe gunoaie în urma lor, după un picnic.

Spectacolul „Prietenii pădurii“ a mediat şi întâlnirea colegiului cu preşcolarii, cărora încearcă să le demonstreze că au numeroase motive frumoase  să aleagă această şcoală.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite