Mitropolitul Olteniei face urări de Crăciun: "Sănătate, linişte şi iubire în familiile dumneavoastră şi pace în lume"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înalt Preasfinţitul Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei, urează tuturor sănătate şi bucurii, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Biroul de presă al Mitropoliei Olteniei a trimis un mesaj din partea Înalt Prasfinţitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei, cu urări de sănătate, pace şi linişte. "Iubiţi credincioşi şi credincioase, Naşterea Mântuitorului Hristos este un bun prilej de a medita asupra vieţii noastre, asupra păcatului, asupra morţii şi asupra Bisericii. Mai întâi să constatăm şi să credem că Întruparea Fiului lui Dumnezeu este cea mai mare taină de sub cer, care cuprinde taina lui Dumnezeu şi taina omului.  Evident, în această apropiere de Dumnezeu învăţăm că fără El suntem pe de-a dreptul cufundaţi cu trupul în materie şi legaţi de lumea aceasta fără să înţelegem ceva din veşnicie", se arată în mesajul venit din partea Mitropolitului Olteniei.



"Sănătate, linişte şi iubire în familiile dumneavoastră"


"Preaiubiţi fii şi fiice duhovniceşti, să ne îndepărtăm de lucrurile rele, ca să ne bucurăm cu adevărat de venirea Lui. Să părăsim obişnuinţele pământeşti. Anul care vine vom avea ocazia să reflectăm asupra suferinţei, pentru a ne îngriji mai mult şi mai bine de durerile noastre sufleteşti şi trupeşti. Pacea Domnului nostru Iisus Hristos, Cel care S-a născut în ieslea din Betleem, să cuprindă sufletele şi inimile dumneavoastră, pentru a deveni mai buni, mai iertători şi mai credincioşi. Rugăm pe Mântuitorul Hristos să vă dăruiască anul acesta, în care vom intra, sănătate, linişte şi iubire în familiile dumneavoastră şi pace în lume. Cu binecuvântare şi bucurie sfântă, vă îmbrăţişăm părinteşte, dorindu-vă «Sărbători fericite» şi
«La mulţi ani!»", este mesajul Preasfinţitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite