Craiova: Ziua decisivă pentru Ştiinţa: oltenii, victorie sau retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alb-albaştrii speră să aibă motive de bucurie şi după meciul cu Poli Iaşi
Alb-albaştrii speră să aibă motive de bucurie şi după meciul cu Poli Iaşi

Alb-albaştrii dau piept astăzi, la Severin, cu FC Braşov, într-un meci capital pentru soarta echipei. Cu doar un punct luat în retur, Universitatea tremură de frica retrogradării, orice alt rezultat în afara unei victorii afundând echipa în subsolul clasamentului.

Ştiinţa revine pe Municipalul severinean cu gândul la prima victorie din era Mark Wotte.

Braşovul este o echipă periculoasă, cu atac puternic, însă avem nevoie de cele trei puncte. Suntem obligaţi să învingem. Sper să fie un meci normal. Ce înseamnă asta? Să avem parte de un arbitraj bun şi să nu mai fim nevoiţi să jucăm în inferioritate numerică“, susţine Mark Wotte.

„I-am studiat pe braşoveni. Îi respectăm, dar nu ne temem de ei. Una peste alta, vom fi tot 11 în teren. Trebuie să fim determinaţi ca la meciul cu Pandurii, să fim un grup unit şi mult mai eficienţi în ofensivă. Am dovedit multora faptul că suntem un grup unit“, a mai spus olandezul.

Moldovan: „Locul Craiovei este mincinos“

Antrenorul braşovenilor, Viorel Moldovan, nu se uită la locul ocupat de Universitatea, ci la jucătorii din lot. „Întâlnim un adversar aflat în disperare de puncte şi nu ne va fi deloc uşor. Locul ocupat de Craiova în clasament este mincinos, întrucât adversarul nostru este extrem de valoros. Oltenii au jucători foarte talentaţi, tineri şi ambiţioşi, cu o mare dorinţă de afirmare, care pot decide în orice moment soarta unei partide. Sper să speculăm perioada mai proastă prin care trece Craiova şi mergem la Severin doar cu gândul la victorie“, a spus Moldovan.

Pentru confruntarea Ştiinţa, tehnicianul braşovenilor nu se va putea baza pe Duarte, Măldărășanu și Oros. Roman și Landauri sunt incerţi, iar Ezequias, suspendat etapa trecută, va reveni pe gazon. La Craiova, Wotte nu va putea conta pe Bărboianu (suspendat).  

Partida Universitatea Craiova - FC Braşov va începe de la ora 15.00 şi va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe craiova.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite