Craiova: Ziua Îndrăgostiţilor, mai ieftină decât în alţi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Legumele şi fructele din plastic au fost căutate de craioveni
Legumele şi fructele din plastic au fost căutate de craioveni

Comercianţii au găsit soluţii pentru a avea profit şi în perioadă de criză, vânzând diverse produse la preţuri mici. Legume şi fructe ornamentale, nelipsitele diplome pentru cei dragi şi ursuleţi din pluş au putut cumpăra craiovenii îndrăgostiţi.

Strada Unirii era arhiplină în această dimineaţă, în ajunul Valentine’s Day. Zeci de comercianţi au încercat să expună o gamă variată de produse pentru a-şi atrage clienţii. Majoritatea vânzătorilor se plângeau că nu există cumpărători ca în alţi ani. „Mulţi vin, se uită şi pleacă. Avem produse de la un leu până la 60 de lei. În funcţie de client mai lăsăm la preţ sau dacă vedem că o fată nu are bani şi de plasă de cadou o dăm gratis. Se bucură şi ea când primeşte o reducere, ne bucurăm şi noi că avem cumpărători“, a declarat Alin Stănescu din Craiova. Alţi comercianţi şi-au atras clienţii cu fructe şi legume din plastic. Un leu bucata. Au fost persoane care au cumpărat zece sau chiar 15 asemenea fructe şi legume. Se puteau găsi struguri, felii de lubeniţă, ardei, cartofi, etc.

Cadouri Valentine's Day

Au venit din Târgu-Jiu să cumpere cadouri

Unele persoane le-au cumpărat pentru a decora casa, altele au profitat de ocazie pentru a le duce la gradiniţă să îi înveţe pe copii cum arată diferite fructe şi legume. „Sunt foarte frumoase. O să avem mai mulţi invitaţi şi le-am luat pentru decor. Îmi place faptul că arată foarte bine şi spui că sunt reale“, a spus craioveanca Elena Căpraru. Laurenţiu Ciobescu, din Târgu-Jiu, a venit cu soţia lui să cumpere cadouri pentru cei dragi, dar şi în interes de serviciu. „Am fost invitaţi de nişte prieteni aici şi ne-am gândit să luăm câteva cadouri de aici pentru că avem mai multe variante decât în Târgu-Jiu. Fructele şi legumele din plastic le-am luat pentru copiii de la gradiniţa unde lucrează soţia mea“, a afirmat Laurenţiu Ciobescu.

Cadouri de Valentines Day
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite