Craiova: Zeci de tiruri sunt blocate la intrarea în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de tiruri care au intrat prin vama Bechet au fost trase pe dreapta la intrarea în Craiova.
Zeci de tiruri care au intrat prin vama Bechet au fost trase pe dreapta la intrarea în Craiova.

Zăpada care a viscolit toată noaptea în judeţul Dolj a blocat sute de maşini pe drumurile din judeţ. La intrarea in Craiova 30 de tiruri au fost oprite, până la intervenţia utilajelor de deszăpezire.

Viscolul cumplit a format troiene care nu pot fi trecute nici de autoturisme, nici de utilajele de la deszăpezire. Chiar la ieşire din oraş, pe tronsonul de drum Metro –Cârcea, mai multe tiruri sunt blocate. De asemenea, zeci de tiruri care au intrat prin vama Bechet au fost trase pe dreapta la intrarea în Craiova.
Echipajele de intervenţie încearcă să-şi croiască drum spre şoselele blocate între Craiova - Calafat şi speră ca până după-amiază să deblocheze rutele. 

Azi-noapte o coloană de 50 de maşini s-a împotmolit în nămeţi pe drumul dintre localităţile Băileşti şi Giubega. Zeci de oameni au rămas blocaţi în autoturisme. Viscolul a făcut ca acţiunea echipelor de intervenţie să se desfăşoare cu greutate. Oamenii salvaţi au fost duşi şi cazaţi în sediile primăriilor şi şcolilor din localităţile apropriate.


Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, din cauza vremii nefavorabile următoarele drumuri judeţene şi comunale sunt blocate: DJ 561 A, între localităţile Urzicuţa - Băileşti, Moţăţei Gară - Moţăţei, Pleniţa - Verbiţa - Oprişor; DJ 553, Maglavit Gară - Poiana Mare; DC 1 Băileşti - Galicea Mare; D 561 D, Giubega - Băileşti; DJ 562 A, Perişor - Cioroiaşi - Boureni - Covei; Radovan - Întorsura; DJ 552, Bucovăţ - Vârtop - Cetate; DJ 561 B, Segarcea - Zăval; DJ 542, Dăbuleni - Amărăştii de Jos; DJ 604, Amărăştii de Sus - Celaru.


Pe toate aceste tronsoane se intervine cu utilaje de deszăpezire. Poliţia a interzis accesul autovehiculelor care nu sunt echipate corespunzător pentru circulaţia pe timp de iarnă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite