Craiova: Zeci de profesori doljeni se specializează pe bani europeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru formarea continuă a cadrelor didactice din judeţ, în state ale Uniunii Europene, în perioada mai – august 2011, sunt alocaţi 200.000 de euro.

100 din cele 830 de candidaturi ce vor fi finanţate sunt ale profesorilor doljeni. Cifra urcă judeţul pe primul loc la Comenius - In-service Training. Este vorba despre o absorbţie de 12 procente din fondurile alocate la această rundă de finanţare. „Judeţul Dolj a obţinut un rezultat fără precedent în România de-a lungul derulării acestei acţiuni“, a comunicat „Judeţul Dolj a obţinut un rezultat fără precedent în România de-a lungul derulării acestei acţiuni“, a comunicat Diana Brăturcu, inspector şcolar pentru proiecte educaţionale, în cadrul ISJ Dolj..

Rezultatele evaluării candidaturilor depuse pentru Acţiunea Comenius - Mobilităţi individuale pentru formare continuă (In-service Training), parte la Programului Lifelong Learning, la runda 14 ianuarie 2011, au fost publicate vineri, 25 martie 2011, pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale.

La această rundă, 1792 de cadre didactice din învăţământul preuniversitar din Romania şi-au depus candidatura ca să beneficieze de un grant pentru derularea unui stagiu de formare continuă cu durata de 5 zile - 6 săptămâni alocat din două surse de finanţare: fonduri ale Comisiei Europene alocate pentru Programul Sectorial Comenius şi Fondul Social European prin POS DRU 2007-2011.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite