Craiova: Zeci de copii s-au întrecut în „talente“, la Festivalul „Vreau să cânt!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivalul-Concurs de Interpretare Muzicală „Vreau să cânt“ s-a desfăşurat în perioada 27-28 noiembrie.
Festivalul-Concurs de Interpretare Muzicală „Vreau să cânt“ s-a desfăşurat în perioada 27-28 noiembrie.

Scenă muzicală le-a fost Salonul medieval al Casei de Cultură Traian Demetrescu, organizatorul evenimentului, aflat la a III-a ediţie.

Solişti sau instrumentiştii, copiii, împărţiţi în două categorii de vârstă, 10 – 13 ani şi 14 – 18 ani, au dat viaţă mai multor melodii de muzică uşoară românească, dar şi din repertoriul internaţional. După o zi întreagă de concurs, astăzi a venit vremea Galei laureaţilor, din care nu a plecat nimeni nepremiat, toţi concurenţii primind o diplomă de participare. La Secţiunea „Interpretare vocală muzică uşoară“ premiul I i-a revenit Cristinei Stoian, eleva Colegiului Naţional Ştefan Velovan. „Am mai trăit această bucurie şi anul trecut, dar şi la prima ediţie a festivalului, când am fost pe locul II“, spune adolescenta. 

Marina Ecaterina Vlad, premiul I la Muzică populară

Marina Ecaterina Vlad, premiul I la Muzică populară

Marina Ecaterina Vlad a fost cea dintâi la La Secţiunea „Interpretare vocală muzică populară“. „Anul trecut am luat doar diplomă de participare şi acum am venit hotărâtă să reuşesc mai mult“, a mărturisit eleva dintr-a VII-a, de la Şcoala Podari.
Câştigătorii primelor trei locuri au primit fiecare câte 30, 40 şi respectiv 50 de lei. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite