Craiova: Zăpada pune din nou stăpânire pe judeţ la început de primăvară. Autorităţile avertizează doljenii care se îndreaptă spre Băileşti şi Pleniţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stratul gros de zăpadă care s-a aşternut de la primele ore ale dimineţii nu le face încă probleme şoferilor care se îndreaptă spre localităţi din judeţ sau către alte judeţe.

Autorităţile judeţene avertizează însă că, în orele următoare, şoferii care vor decide să plece către localităţile Băileşti şi Pleniţa sau în alte localităţi din sud-estul judeţului ar putea avea probleme. „Deocamdată nu sunt probleme pe drumurile judeţene însă viscoleşte în sud-estul judeţului şi zăpada este adusă din nou pe şosea. Noi acţionăm, însă oamenii ar trebui să fie cu băgare de seamă dacă pleacă în această zonă”,a spus Gheorghe Mâciu, directorul Societăţii Comerciale Lucrări Drumuri şi Poduri din subordinea Consiliului Judeţean.
Nici pe drumuruile naţionale nu sunt, la această oră, probleme. „Deocamdată se circulă în condiţii de iarnă şi nu există evenimente majore în trafic. Doar o ieşire în decor la Bratovoieşti, pe DN 55”,a precizat dispecerul de serviciu de la Direcţia regională de Drumuri şi Poduri Craiova. Adevăratele bătăi de cap le-aţi putea avea dacă vă hotărâţi să folosiţi maşina personală pentru a ajunge la serviciu. Autorităţiel craiovene au fost din nou luate prin surprindere de ninsoare şi utilajele acţionează doar pe străzile principale din oraş, împrăştiind materiale antiderapante. Întârzieri se înregistrează însă şi la mijloacele de transport în comun, iar dacă încercaţi să găsiţi un taxi vă veţi trezi în faţa unei adevărate aventuri.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite