Craiova: Wotte vrea să facă din Florin Costea noul Van Nistelrooy

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Craiova, Mark Wotte, a afirmat înainte de plecarea spre Antalya că atacantul Florin Costea poate să crească şi mai mult în valoare pentru a deveni un atacant mai bun decât este în prezent.

Olandezul spune că golgheterul Ştiinţei seamănă cu un alt mare atacant batav, Ruud Van Nistelrooy, însă deocamdată doar la faţă. „Florin Costea arată puţin ca Van Nistelrooy când îi vezi faţa, dar Ruud este de extra, extra, extra calitate! El chiar este o vedetă, pentru că nu doar înscria goluri, dar câştiga şi campionate! Cred că Florin Costea este un atacant foarte bun, un golgheter şi poate deveni chiar mai bun, dar Van Nistelrooy e ceva special“, a spus Mark Wotte, care susţinea zilele trecute că Florin Costea este un jucător important pentru echipă, dar nu e încă un fotbalist de top.

Wotte a vorbit şi despre următoarea perioadă de pregătire. „Sunt mulţumit până acum de modul cum au răspuns băieţii şi ne aşteaptă o perioadă importantă de pregătire în Antalya, acolo unde vom avea vreme bună, terenuri bune şi adversari cu care să ne măsurăm forţele în amicale. Fiind pe locul 14, ne aşteaptă un retur destul de dificil, pe care trebuie să-l pregătim temeinic“, a afirmat olandezul.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite