Craiova: Wotte vine în Bănie să bată palma cu Mititelu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mark Wotte se pregăteşte să ajungă la Craiova
Mark Wotte se pregăteşte să ajungă la Craiova

Patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, se va întâlni faţă în faţă cu Mark Wotte, tehnicianul favorit să preia gruparea din Bănie. Surse din cadrul clubului susţin că olandezul va sosi diseară la Craiova şi că, dacă nu vor apărea probleme, va semna contractul cu Universitatea.

Mititelu i-a asigurat aseară pe suporteri că echipa este în grafic şi că, o dată cu numirea noului antrenor, lucrurile vor intra în normal. Dintre cei trei tehnicieni olandezi aflaţi în vizorul său, patronul oltean s-a oprit asupra lui Wotte. Conform gsp, batavul va avea în Bănie un salariu de 150.000 de euro pe an şi obiectiv clasarea în primele zece, iar dacă Mititelu nu va ajunge la o înţelegere cu el are pregătită şi o variantă de rezervă, Luc Nijholt.

Vlad Roşca: „Nu ajunge niciun olandez astăzi la Craiova“

Directorul sportiv al Ştiinţei, Vlad Roşca (foto), a ţinut însă să infirme varianta sosirii în Bănie, în această seară, a lui Mark Wotte, dar nu a exclus posibilitatea ca olandezul să vină totuşi la Craiova în zilele următoare: „Din câte ştiu eu, astăzi nu va ajunge niciun olandez. Sunt doar speculaţii. Vom anunţa noul antrenor în câteva zile“.

Roşca spune că Wotte este pe lista Universităţii, însă „nu s-a făcut public numele antrenorilor cu care se discută pentru că unii încep să-şi dea cu părerea“, oficialul făcând referire la declaraţiile lui Mircea Petescu. „Din ce ştiu eu, Petescu îi cerea de muncă lui Wotte pe când acesta era la Feyenoord, nu colaborau, aşa cum susţine el. Nu ştiu dacă l-a văzut de trei ori în viaţa lui pe Wotte“, a spus Vlad Roşca. 

Mititelu şi Wotte sunt două firi explozive şi vor intra rapid în conflict. Mititelu se crede atotştiutor, iar olandezii nu acceptă să fie slugi“, a fost una dintre declaraţiile fostului internaţional Mircea Petescu, care susţine că îl cunoaşte foarte bine pe Mark Wotte.

Vlad Roşca
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite