Wotte spune că i-a ajutat cu bani pe unii oameni de la clubul Universitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Mark Wotte aşteaptă să revină la Universitatea Craiova după ce suspendarea de 30 de zile dictată de club i-a expirat.

Olandezul vrea să-şi primească salariul şi mizează pe faptul că „domnul Mititelu este un om de cuvânt şi că îşi va respecta obligaţiile“.

Wotte a vorbit, într-un interviu acordat pentru GdS, despre perioada petrecută la Craiova, dezvăluind chiar că a ajutat cu bani unii oameni din cadrul clubului.

După câteva luni am aflat că Universitatea se confruntă cu dificultăţi financiare. Am fost îngrijorat şi chiar s-a întâmplat să le dau bani unor oameni de la club, care aveau mai multă nevoie de ei decât mine. Acum îmi aştept şi eu salariul, însă sunt convins că domnul Mititelu este un om de cuvînt şi că îşi va respecta obligaţiile“, a afirmat olandezul.

Mark Wotte a venit însă şi cu precizări, susţinând că a fost vorba doar de sume mici şi că oamenii în cauză urma să-i înapoieze banii la salariu.

Eu am dat sume mici de bani unor oameni care aveau de plătit chiria sau aveau alte obligaţii financiare, iar aceştia urma să îmi dea banii înapoi după ce luau salariile. Unele persoane aveau foarte mare nevoie de bani pentru că nu primiseră salariile de câteva luni - atâta tot. Nu am dat niciodată bani oamenilor din cadrul clubului (staff-ului meu sau oamenilor din cantonament) - doar i-am ajutat, le-am făcut o mică favoare, le-am dat un împrumut. I-am ajutat numai pentru că mi-a păsat de aceşti oameni. A fost doar un gest de prietenie, nimic mai mult“, a explicat olandezul.

Conform contractului, încă sunt antrenorul principal al echipei şi aştept cu interes să lucrez din nou cu aceşti jucători talentaţi pe care îi are echipa şi sper ca, împreună cu alţi patru jucători experimentaţi, să reuşesc să pun pe picioare o echipă foarte bună“, a conchis Wotte.

Patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, nu mai are de gând să lucreze cu olandezul, însă nu se poate despărţi de acesta fără să-i plătească drepturile contractuale.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite