Craiova: Wotte crede că Liverpool a jucat la 75 la sută din potenţial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Ştiinţei s-a arătat încântat de meciul de aseară dintre Unirea Urziceni şi FC Liverpool, scor 1-3. În schimb, mijlocaşul Eugen Trică a recunoscut că nu a înţeles de ce MM Stoica a spus că nu a crezut vreo clipă în calificare.

Mark Wotte a spus într-o conferinţă de presă că în partida de aseară nu s-a pus problema formaţiei care urma să se califice. „Liverpool a jucat la 75 la sută din potenţialul său. Unirea a făcut un meci bun, a avut un debut de joc foarte bun, în care a şi marcat, dar după aceea Liverpool a preluat controlul. E greu să faci faţă uneia din cele mai bune formaţii din Europa. În ciuda golului marcat de Unirea, nu cred că s-a pus vreodată problema echipei care urma să se califice“, a afirmat Wotte.

Eugen Trică rămâne optimist chiar dacă Universitatea nu este pe un loc care să-i facă cinste


El a fost completat de Trică: „Unirea a jucat bine, dar pe mine m-a surprins altceva. Am văzut o declaraţie a lui MM Stoica la finalul meciului, în care spunea că nu a crezut niciodată în calificare. Păi atunci la ce a mai venit la fotbal, la ce mai stă pe bancă dacă nu credea?!“, a precizat Trică. La rândul său, Wotte a adăugat: „În Anglia se învaţă un lucru: niciodată nu trebuie să îţi respecţi prea mult adversarul“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite