Wotte ameninţă: „Revin pe banca Universităţii sau mergem la judecată!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul suspendat al Universităţii Craiova mizează pe onoarea patronului Adrian Mititelu şi susţine că, după ce-i va expira suspendarea de 30 de zile, se aşteaptă să revină pe banca echipei oltene.

Mark Wotte se află acum în Olanda, dar spune că se va întoarce în România în momentul în care alb-albaştrii îşi vor relua pregătirile pentru următorul sezon.

Sunt în continuare antrenorul Craiovei, chiar dacă am fost suspendat de club pentru 30 de zile. Acum sunt în Olanda alături de familia mea, însă mă voi întoarce în România în momentul în care echipa îşi va relua pregătirile. După expirarea acestei perioade ar trebui să revin pe banca tehnică a Universităţii. Încă mai cred că Adrian Mititelu este un om de onoare şi îşi va respecta promisiunile faţă de mine“, a precizat Wotte.

În caz contrar, olandezul ameninţă că îşi va căuta dreptatea în instanţă. „Am vorbit cu Federaţia Română de Fotbal, cu Federaţia Olandeză, cu FIFA şi UEFA. Toată lumea mi-a spus că nu trebuie să îmi fac niciun fel de griji pentru că angajamentul meu cu Craiova a fost făcut în termeni foarte clari“, a mai spus Mark Wotte.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite