Craiova: Wotte a semnat cu Universitatea, conform presei olandeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mark Wotte a fost pus pe glume după discuţiile cu Mititelu
Mark Wotte a fost pus pe glume după discuţiile cu Mititelu

Ziarul olandez De Telegraaf a anunţat că Mark Wotte s-a înţeles deja cu Universitatea Craiova, semnând un contract pe 18 luni cu gruparea din Bănie.

Oficialii echipei oltene nu au oferit însă nici până acum un răspuns clar, singura declaraţie fiind dată aseară, după finalizarea discuţiilor, de patronul Adrian Mititelu, care a susţinut că, în principiu, s-a înţeles cu Wotte şi că astăzi va face public termenii angajamentului.

Olandezul nu a dat aseară nicio declaraţie, dar a vorbit pentru presa din ţara natală ca şi cum ar fi deja antrenorul Ştiinţei. „Am avut o discuţie bună şi vreau să aplic aici principiile şcolii olandeze de fotbal. Până la finalul acestui campionat mă voi ocupa să pun lucrurile pe calea cea bună. Anul viitor vom realiza ceva în planul performanţei", este declaraţia lui Mark Wotte apărută în ediţia online a cotidianului De Telegraaf.

Tehnicianul de 49 de ani a mai spus că este liber să-şi alcătuiască staff-ul tehnic cu care va lucra la Universitatea şi că va căuta un ajutor în Olanda. Wotte a fost dus astăzi de către oficialii Craiovei să vadă stadionul şi baza de pregătire a echipei, însă oficializarea acordului dintre cele două părţi nu a fost încă făcută.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite