Craiova: Wotte a semnat cu Ştiinţa. Mititelu vrea colonie olandeză în Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mark Wotte (dreapta) ascultă de sfaturile lui Mititelu
Mark Wotte (dreapta) ascultă de sfaturile lui Mititelu

Antrenorul olandez Mark Wotte a semnat astăzi contractul cu Universitatea Craiova, echipă pe care o va pregăti în următoarele 18 luni.

Tehnicianul batav de 49 de ani a fost prezentat oficial, el declarându-se mulţumit de alegerea făcută. „Sunt foarte fericit că m-am înţeles cu Universitatea Craiova şi că vin la un club de mare tradiţie din România. Ştiu că situaţia este dificilă acum, dar voi face tot ce ţine de mine pentru a o redresa. Alb şi albastru sunt culorile mele preferate şi sper că în aceste 18 luni să readuc Craiova acolo unde îi este locul“, au fost primele cuvinte ale lui Wotte în calitate de antrenor al Ştiinţei.

La rândul său, patronul Adrian Mititelu s-a arătat încântat de noua sa achiziţie. „Mark mi-a demonstrat că este un antrenor de valoare, ca toţi olandezii de altfel, şi sunt convins că va face treabă bună la Craiova. Înţelegerea este pe un an şi jumătate, dar cred că va fi pe termen mult mai lung. Voi transforma Universitatea într-o colonie olandeză, pentru că am de gând ca, din primăvară, să mai aduc şi alţi olandezi la echipă. Vor veni cel puţin 6-7 olandezi pentru a transforma Universitatea într-un club occidental. Am mare încredere în ei, pentru că sunt cei mai buni în fotbal. Mi-am dat seama că vin dintr-o altă lume faţă de cea în care trăim noi şi sunt sigur că în doi-trei ani Craiova va arăta altfel“, a spus Mititelu.

Sper ca Wotte să aibă şi noroc, pentru că încrederea mea în el este totală, indiferent de rezultatele pe care le va avea. Sunt sigur că pasul acesta pe care l-a făcut Universitatea va fi urmat şi de alte echipe din România, pentru că performanţa are nevoie de meseriaşi. Acesta este un nou început pentru Universitatea Craiova“, a adăugat finanţatorul grupării din Bănie.

Mark Wotte
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite