Wotte a făcut tactica pentru meciului cu Timişoara. Vezi pe ce mizează olandezul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mark Wotte
Mark Wotte

Tehnicianul Universităţii Craiova, Mark Wotte, îşi montează elevii pentru partida de sâmbătă cu FC Timişoara. Ţinând cont de numeroasele absenţe din lot, dar şi de adversar, olandezul a schimbat tactica.

Alb-albaştrii au avut două zile libere după victoria din Giuleşti, dar la prima şedinţă a săptămânii Wotte nu şi-a menajat deloc elevii. Oltenii vin după două succese consecutive, iar olandezul vrea să-i menţină „în priză“ fizic şi mental.  

Prepeliţă şi compania au tras din greu la antrenamente, la final aflând şi care sunt planurile tehnicianului olandez vizavi de duelul cu Timişoara. Wotte a studiat bine adversarul şi a ajuns la concluzia că elevii săi trebuie să acorde o mare atenţie fazelor fixe, unde bănăţenii excelează, şi să mizeze pe contraatac.

Fără suspendaţii S. Lung, Prepeliţă şi Dina, şi fără Florin Costea, Wotte este gată să-l titularizeze pe Alex Piţurcă, de al cărui gabarit se poate folosi la fazele fixe, dar şi pe Firţulescu, un jucător tehnic în regim de viteză. Olandezul speră ca tânăra sa echipă să marcheze prima, pentru a putea apoi să profite de spaţiile create de adversar, nevoit să atace, şi să dea lovitura pe contraatac.

Duelul de la Turnu Severin, dintre Universitatea Craiova şi FC Timişoara, va avea loc sâmbătă, de la ora 16.30, şi va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite