Wotte: „Nu m-am aşteptat ca Trică să aibă ambiţia să mă înlocuiască“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul suspendat al Universităţii Craiova, Mark Wotte, a vorbit pentru „Adevărul“ despre perioada petrecută la gruparea din Bănie.

Olandezul s-a declarat mulţumit de activitatea sa la Craiova, echipa obţinând sub comanda sa 16 puncte în cele 13 etape din retur în care a stat pe bancă.

Cred că este foarte bine în condiţiile în care am lucrat cu o echipă total schimbată faţă de cea din tur. În iarnă, echipa a pierdut şase jucători experimentaţi şi a trebuit să jucăm multe meciuri fără cei mai buni oameni, Florin Costea şi Ovidiu Dănănane. De asemenea, în multe meciuri am folosit fotbalişti foarte tineri cum ar fi Buleică şi Crăciun. În plus, au mai fost şi probleme de arbitraj la unele partide“, a explicat Mark Wotte.

Acesta consideră pueril motivul pentru care Mititelu l-a suspendat (acuzele că ar fi petrecut seara dinaintea partidei cu Internaţional cu dame de companie) şi susţine că Universitatea s-ar fi salvat de la retrogradare şi cu el pe bancă: „Când am plecat, Universitatea era la patru puncte de zona retrogradabilă. Sunt convins că echipa ar fi reuşit să rămână în prima ligă şi cu mine“.

Wotte l-a înţepat şi pe Eugen Trică, jucătorul care s-a ocupat, chiar şi pentru puţin timp, de pregătirea echipei după ce olandezul a fost suspendat din funcţie: „Nu m-am aşteptat să aibă ambiţia să mă înlocuiască. Într-o zi el va fi antrenor şi abia atunci va înţelege mai multe despre această meserie“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite