Wobay trage tare să prindă echipa şi să scape de amendă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a absentat nemotivat aproape o lună, Julius Wobay a efectuat primele antrenamente cu Universitatea Craiova.

Leonezul a ratat stagiul din Austria şi s-a pregătit de unul singur câteva zile prin Bănie până la întoarcearea echipei, pentru absenţa sa fără vreo motivaţie mijlocaşul riscând o amendă.

Să vedem cum se prezintă la antrenamente, pentru că are de recuperat faţă de restul echipei“, spunea tehnicianul Aurel Ţicleanu în momentul în care Wobay a decis să se întoarcă la Craiova.

Leonezul nu a arătat însă la şedinţele din aceste zile că ar fi în urmă cu pregătirea fizică sau că ar avea probleme cu accidentarea din primăvară.

Îmbrăcat puţin mai gros decât colegii săi, Julius Wobay a tras tare la antrenamente şi pare dornic să-l impresioneze pe noul antrenor şi să revină în primul unsprezece.

Africanul a evoluat în returul sezonului trecut la Aris Limassol, sub formă de împrumut, dar s-a accidentat şi a prins puţine meciuri la echipa cipriotă.

image

Oltenii au efectuat astăzi două şedinţe de pregătire, mâine vor avea doar una, iar sâmbătă, de la ora 17.00, vor juca ultimul amical înainte de startul sezonului, cu Gaz Metan CFR Craiova, la Severin.

Singurul absent este gabonezul Henry Antchouet, care are probleme medicale şi a plecat în Portugalia.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite