Wobay s-a certat cu Mititelu pentru bani şi nu a prins lotul cu Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Universităţii Craiova, Julius Wobay, nu va juca în meciul de astăzi cu FC Timişoara.

Leonezul ar fi avut ieri o discuţie cu patronul Adrian Mititelu legat de salariile sale restante, iar rezultatul a fost excluderea din lot a africanului pentru meciul de diseara cu bănăţenii.

Cu Wobay nu se mai înţelege nimeni, face ce face şi îşi cere banii. El nu are vreo clauză în contract prin care să fie plătit în funcţie de meciurile jucate şi profită de asta. Poate să stea şi o lună în afara lotului, că salariul îi merge“, a dezvăluit un oficial al clubului.

 Acesta ar fi şi motivul pentru care Wobay nu-şi mai dă interesul nici măcar la antrenamente. „Nu are niciun chef de fotbal. Ce să-i facem? Ne descurcăm şi fără el. Tot noi ăştia din Craiova trebuie să strângem din dinţi şi să jucăm, chiar şi fără bani“, a spus un jucător al Ştiinţei. 

Pus în gardă de „ţeapa“ cu Wobay, Mititelu s-a acoperit în cazul ultimei achiziţii, David Lopes. Brazilianul al cărui salariu i-ar fi nemulţumit pe „veteranii“ echipei va fi plătit în funcţie de meciurile jucate. Lopes nu a apucat însă să debuteze la Universitatea, dar sunt şanse să o facă la meciul de diseară.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite