Craiova: Julius Wobay este propus la Kazma în Kuwait

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Julius Wobay
Julius Wobay

Pus pe lista de transfer de Universitatea Craiova, leonezul Julius Wobay ar putea ajunge în ţările arabe, sub comanda lui Ilie Balaci.

Mijlocaşul african a avut un conflict cu team-managerul Ştiinţei, Silvian Cristescu, după partida cu Steaua din penultima etapă a turului, care i-a grăbit plecare. Wobay se afla oricum pe lista neagră a patronului, din cauza salariului mare, chiar jucătorul manifestându-şi intenţia de a părăsi Craiova în iarnă.

Mititelu vrea însă să obţină şi bani de pe urma leonezului şi nu puţini, motiv pentru care a apelat, conform prosport.ro, la Ilie Balaci (foto). Fostul manager general al Universităţii este antrenor la Al Kazma, în Kuwait, arabii fiind cam singurii dispuşi să scoată din buzunar bani mulţi pentru transferuri, în ciuda crizei.

Universitatea a fixat pentru Julius Wobay un preţ de 800.000 de euro, iar Balaci încearcă să-i convingă pe şeici că leonezul merită toţi banii. În ţările arabe ar putea junge şi alţi componenţi ai Ştiinţei disponibilizaţi în această iarnă. Dorel Stoica, Florin Şoavă, Vali Bădoi şi Vali Badea sunt liberi să plece gratis la orice echipă doresc, în cazul primilor doi salvarea putând veni tot de la Ilie Balaci.

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite