Craiova: Wobay ajunge diseară la echipă, Prepeliţă a răcit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Julius Wobay
Julius Wobay

Leonezul Julius Wobay, aşteptat de câteva zile la Craiova, şi-a anunţat sosirea la echipă în această seară. Întârzierea sa a fost motivată de oficialii Ştiinţei prin faptul că a fost reţinut la Londra, din cauza vremii nefavorabile.

Deşi a fost scos la vânzare, mijlocaşul african va reveni la Universitatea şi se va pregăti de mâine alături de ceilalţi alb-albaştri, sub comanda lui Mark Wotte. Colegii lui Wobay au efectuat şi astăzi un antrenament, care s-a desfăşurat pe terenul „Zoltan Crişan“ şi a fost condus tot de Corneliu Papură şi George Biţă.

De la şedinţa de pregătire au lipsit Andrei Prepeliţă, mijlocaşul oltean de 24 de ani acuzând o răceală, şi Marius Ologu, aflat în recuperare după operaţia de menisc.

Andrei este răcit şi a fost învoit astăzi. Nu este o răceală puternică, va reveni curând la antrenament. În ceea ce-l priveşte pe Ologu, el este OK după operaţia suferită, dar mai are nevoie de două săptămâni de recuperare“, a precizat medicul echipei, Claudiu Stamatescu, pentru site-ul oficial al clubului din Bănie.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite