Un copil de 8 ani a ajuns sub roţile unei maşini care circula cu viteză. Drumurile alunecoase fac prăpăd în Oltenia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci accidente rutiere au fost înregistrate la acest sfârşit de săptămână. O bătrână de 83 de ani a fost izbită de o maşină, iar un băiat de 8 ani a fost grav rănit, după ce un autoturism l-a zburat de pe marginea străzii.

Oamenii legii sunt în alertă de vineri, de când numărul accidentelor de circulaţie s-au înmulţit. Cel mai grav a avut loc ieri, la ora 13.30, în localitatea doljeană Drăgoteşti. Un băiat de 8 ani, C.F., care mergea pe marginea străzii, a fost călcat de un autovehicul condus de L.Ştefăniţă, de 21 de ani, din Craiova. Poliţiştii spun că şoferul nu avea viteza adaptată la condiţiile de drum, că a pierdut controlul volanului şi a intrat în derapaj. Copilul a suferit răni severe şi a fost adus în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova. Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal, pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Amenzi usturătoare, pentru şoferi

Printre victimele accidentelor rutiere din ultimele zile sunt mai mulţi bătrâni cu vârste de 63, 71 şi  83 de ani. Din cauza acestei situaţii, oamenii legii au împânzit Craiova cu filtre, pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere. Poliţiştii au dat 125 de amenzi, în valoare de peste 11.000 lei, şi au suspendat patru permise de conducere.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite