Craiova: Vrei să câştigi 1.100 de euro pe lună? Austriecii te angajează să le coseşti iarba!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căutarea unui loc de muncă plătit bine şi adecvat pregătirii profesionale poate fi o adevărată piatră de încercare pentru un absolvent de facultate. Dacă nu ai găsit încă unde să îţi valorifici cunoştinţele de limbă germană dobândite în liceu sau facultate, îşi oferă austriecii o şansă.

O firmă din Austria angajează prin EURES 30 de muncitori care să ajute la cositul ierbii de pe marginea liniilor de cale ferate şi nu numai. Condiţiile impuse candidaţilor sunt o oarecare experienţă în cositul ierbii şi tăierea copacilor dar şi cunoaşterea limbii germane, la un nivel mediu.

Angajatorul va oferi persoanelor selecţionate un salariu lunar de 1.100 de euro, cazare, echipament de lucru şi autoturism pentru deplasări, aşa cum reise din anunţul postat pe portalul EURES. Contractul va fi încheiat pe şase luni, cu posibilitatea  prelungirii acestuia dacă este cazul.

Vezi anunţul complet aici!

Aceeaşi firmă austriacă mai angajează o secretară, bună cunoscătoare a limbii germane, dar şi un mecanic auto care trebuie să ştie germana la nivel mediu, aceste contracte fiind pe o perioadă nedeterminată şi cu un salariu negociabil.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite