Craiova: Vrei o slujbă în Spania? Vezi aici unde ai putea să te angajezi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Te-ai săturat de angajatorii români şi vrei să îţi cauţi un loc de muncă în străinătate? Noi îţi spunem ce slujbe poţi găsi în Spania, pe site-urile specializate sau prin EURES.

Dacă ai absolvit o facultate de automatică, te poţi orienta către unul dintre cele 20 de posturi de inginer IT disponibile în Barcelona. Spaniolii caută  ingineri pentru validare software şi hardware, pentru proiectare hardware, de calitate şi de software cu o experienţă de doi şi şapte ani ani în producerea şi proiectarea de piese auto. Cei care vor să se angajeze trebuie să vorbească fluent limba engleză.
Salariul variază între 24.000 şi 30.000 de euro brut pe an, iar angajatorul mai oferă cazarea, masa şi cheltuielile de călătorie. Oferta este valabilă până pe 31 iulie.
Persoanele care nu au pregătirea necesară ocupării unui post cu studii superioare, pot lucra în agricultură. O firmă spaniolă oferă 50 de locuri de culegător de fructe şi legume sau ambalatori în depozit. Norma de lucru este de 10-12 ore pe zi cu 30 de minute pauză, iar salariul se negociază la interviu. Dacă veţi fi angajat, trebuie să ştiţi că vă veţi plăti singur transportul până în Spania.
Alte 40 de locuri de muncă în agricultură sunt disponibile în regiunile spaniole Alzira, Huelva, Valencia, Gandia. Cei care vor să se angajeze vor primi un salariu de 600-800 de euro, iar cazarea va fi plătită de angajat. Muncitorii români sunt aşteptaţi la cules de mandarine, portocale, nectarine, ceapă şi usturoi. Pentru a căuta şi alte slujbe disponibile în Spania, poţi folosi motorul de căutare balaur.ro.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite