Vrea să se sinucidă, din cauza bolii care îl macină de aproape două decenii. "N-am de ales decât să mor, pentru că nu mai suport durerile"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marinel Rusu spune că nu mai poate îndura durerile de la coloana vertebrală.
Marinel Rusu spune că nu mai poate îndura durerile de la coloana vertebrală.

Marinel Rusu, din Craiova, a spus că vrea să îşi pună capăt zilelor, după ce a aflat că are nevoie de a cincea operaţie la nivelul coloanei vertebrale. Bărbatul a fost diagnosticat cu hernie de disc, după un accident de muncă pe care l-a suferit în urmă cu 19 ani, când s-a prăbuşit de pe un pod.

Marinel Rusu, din de 43 de ani, a fost anunţat în această săptămână că are nevoie de o intervenţie chirurgicală la nivelul coloanei vertebrale, a cincea suferită în ultimii ani. Coloana i-a fost serios afectată după un accident de muncă pe care l-a suferit în urmă cu 19 ani, când s-a prăbuşit de pe un pod, în timp ce lucra în construcţii. Din acel moment au început durerile, goana prin spitale, cheltuieli cu tratamente, operaţii peste operaţii, care însă nu i-au redat sănătatea. "Chiar dacă am fost operat, nu mi-au trecut durerile. Sunt continue, nu le mai suport. Zi şi noapte. Nu ştiu ce să mai fac, nu-mi rămâne decât să-mi pun capăt zilelor. I-am şi zis soţiei că o să-mi iau viaţa pentru că duc un chin prea mare. E prea greu să stau cu durerea în tine clipă de clipă, îţi vine chip de nebunie la un moment dat", ne-a mărturisit craioveanul, tatăl unui băiat, elev în clasa a X-a.

Cu familia într-o cameră fără lumină

Ca să acopere cheltuielile cu spitalizările, bărbatul a renunţat să stea cu familia în chirie şi a ales să se mute într-o cămară ridicată din mila cunoscuţilor, unde nu este curent electric. "Nu am mai avut bani pentru chirii, abia am cu ce să cumpăr de mâncare pentru băiat. De-aia şi vreau să sfârşesc cu viaţa, pentru că am devenit o povară, în loc să iau mâncare în casă cheltui cu spitalele. Îmi pare rău de copil, de soţie, dar nu am soluţie. Acum doctorul mi-az zis că trebuie să fiu iar operat şi că am nevoie de un transplant în Austria sau Canada. Nici nu ma gândesc la transplant, pentru că nu pot să-mi permit asta. N-am de ales decât să mor, pentru că nu mai suport durerile", a adăugat bolnavul.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite