Vor să schimbe Strada Primarului, unde locuieşte edilul din Coşoveni, în Strada Mihai Eminescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Dumitru (foto sus), edilul comunei Coşoveni, locuieşte pe Strada Primarului.
Ilie Dumitru (foto sus), edilul comunei Coşoveni, locuieşte pe Strada Primarului.

Un grup de consilieri locali din comuna Coşoveni au depus un referat la Prefectura Dolj, prin care solicită schimbarea denumirii «Strada Primarului», unde locuieşte gospodarul-şef.

Nouă consilieri locali din Coşoveni au semnat un referat pe care l-au depus în această dimineaţă la Prefectura Dolj, prin care solicită să se schimbe denumirea de «Strada Primarului» şi « Aleea Primarului», pe care locuieşte edilul. "Noi am depus prima dată cerere la data de 22-11-2011, dar ni s-a spus că trebuie să alăturam un referat, o motivare. În această dimineaţă am depus şi referatul la comisia de avizare de la Prefectură", a declarat Florea Sima, unul dintre cei care au semnat referatul. Acesta spune că şi-ar dori ca «Strada Primarului» să se transforme în «Strada Mihai Eminescu». "În Coşoveni avem 42 de străzi şi alei care au legătură cu istoria comunei, cu îndeletnicirile strămoşeşti, cum ar fi «Strada Revoluţiei», «Strada Sfântul Nicolae»,«Strada Căpitan Velescu». Dintre toate, doar două sunt «Aleea Primarului şi «Strada Primarului», pe care locuieşte chiar primarul. Ar fi bine pentru comună ca cele două să se numească «Strada Mihai Eminescu» şi «Aleea Mihai Eminescu»", a mai spus Florea Sima.

"Nu mă împotrivesc să se numească«Strada Mihai Eminescu»"

Edilul comunei Coşoveni spune că nu are nimic împotrivă să se modifice această denumire, numai că nu este acum momentul. "Nu mă împotrivesc să se numească «Strada Mihai Eminescu», cum să mă opun? Că doar nu ţin eu de această stradă. S-a auzit pe la colţuri de această situaţie şi oamenii nu sunt de acord, pentru că ei s-au obişnuit să spună că stau pe «Strada Primarului». Şi mai este un lucru: nu e acum momentul să ne ocupăm de asta, că suntem în iarnă şi avem să ne ocupăm de deszăpezire", a spus Ilie Dumitru, primarul comunei Coşoveni.

«Strada Primarului» din Coşoveni, unde locuieşte edilul, şi «Aleea Primarului», o potecă ce se intersectează cu «Strada Primarului», există de 11 ani în comună.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite