Vrea să dea în judecată angajatul Spitalului Filantropia care i-a trimis un plic pe numele bebeluşului mort

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O familie din Craiova este hotărâtă să acţioneze în instanţă pe angajatul Spitalului Filantropia, care i-a trimis un plic pe numele pruncului mort în spital.

Părinţii unui bebeluş care în luna aprilie a decedat la opt zile după naştere au declarat că sunt hotărâţi să dea în judecată pe angajatul Spitalului Filantropia din Craiova. Este vorba de salariatul care în luna decembrie le-a trimis o notă informativă cu date medicale despre bebeluş, înainte ca acesta să moară în spital în luna aprilie, trecând însă la destinatar chiar numele pruncului decedat. "Am făcut cerere pe care am depus-o la conducerea spitalului, în care solicit să mi se spună numele persoanei care a făcut această greşeală, pentru că vreau să o dau în judecată", a declarat pentru Adevărul Aurel Oprea, tatăl bebeluşului care a murit. Familia este nemulţumită că, deşi la mijloc a fost vorba de o greşeală, nimeni nu a fost tras la răspundere.

EXCLUSIV Caz incredibil, la Craiova. O tânără a primit prin poştă un plic pe numele pruncului mort în spital. "Era să leşin, n-am mai ştiut de mine"

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite