Craiova: Voleibalistele au trecut fără emoţii de Medicina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Voleibalistele din Bănie au învins după demiterea lui Petrică Stancu
Voleibalistele din Bănie au învins după demiterea lui Petrică Stancu

Antrenorul echipei feminine de volei a SCM „U“ Craiova, Berthold Văsuică, a debutat cu victorie. Formaţia din Bănie a depăşit cu 3-0 pe CSU Medicina Târgu-Mureş.

Partida a fost dominată de gazde, care s-au impus cu 25-19, 25-12 şi 25-22. La finalului întâlnirii, Berthold Văsuică s-a arătat mulţumit de prestaţia elevelor sale. „A fost un joc foarte bun reuşit de echipa noastră. După scorul înregistrat s-ar putea spune că a fost un meci facil, dar nu a fost deloc aşa. Fetele s-au concentrat pe toată durata partidei şi au demonstrat că formează un grup puternic şi valoros. Setul doi consider că a arătat adevăratul potenţial al echipei noastre. A fost şi o victorie imortantă în perspectiva turneelor pentru locurile 5-8“, a precizat tehnicial craiovean.

Deşi au fost aproape de adversari, voleibalişti s-au recunoscut învinşi la Steaua. Scorul de 3-1 este prea drastic faţă de ceea ce s-a întâmplat pe teren: 25-22, 25-18, 23-25, 25-22). „Un meci disputat, în care însă calitatea nu a fost principalul argument. Personal mă aşteptam la mai multă ambiţie din partea jucătorilor mei, mai ales că era şi un joc al orgoliilor. Ne rămâne să ne pregătim foarte bine în continuare pentru a nu avea emoţii în turneele locurilor 9–12“, a afirmat antrenorul Dănuţ Pascu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite