Craiova: Vizite cu programare la Penitenciarul Pelendava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la 1 septembrie 2010, cei care vor dori o întrevedere cu un deținut de la Pelendava trebuie să-şi anunţe intenţia telefonic, online sau prin înscriere la sediul instituţiei.

O vizită la Penitenciarul Pelendava trebuie să aibă loc în primul rând cu acordul persoanei care urmează să fie vizitată. Din prima zi a lunii viitoare vor fi operaționale numărul de telefon 0251/466.167 şi adresa de e-mail viziteppelendava@dgp.ro, la care rudele sau prietenii celor închişi se vor putea înregistra pentru o întâlnire cu aceştia. Același lucru îl vor putea face şi adresându-se direct la sediul penitenciarului, de pe Şoseaua Craiova - Caracal, nr. 8, zilnic între orele 7.00 şi 19.00. Pentru programare, vor prezenta datele personale de pe buletin, cartea de identitate sau din paşaport, vor preciza câte persoane vor să vadă şi vor lăsa un număr de telefon la care să fie contactaţi, în cazul modificării orarului stabilit pentru întrevedere.

„Programarea vizitelor se face în ordinea cronologică a primirii solicitărilor, în limita numărului maxim de persoane private de libertate care pot fi vizitate“, precizează Leonard Voicilă, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Pelendava.

Vizite interzise celor cu sancţiuni disciplinare

Vizitatorii trebuie să se prezinte cu 15 minute înainte de întâlnire, pentru „verificarea identităţii şi efectuarea controlului aniterorist“, şi să se asigure din timp că cel pentru care decid să treacă pragul puşcăriei nu este pedepsit cu izolarea sau nu se află pe patul spitalului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite