Viteza şi neatenţia, posibile cauze ale accidentului de circulaţie în care a fost implicat agentul-şef

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La volanul maşinii implicate în accidentul rutier se afla agent-şef Ion Niţu.
La volanul maşinii implicate în accidentul rutier se afla agent-şef Ion Niţu.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Dolj spun că printre posibilele cauze ale accidentului rutier de aseară, în care a fost implicat un poliţist, sunt depăşirea vitezei legale şi neatenţia la volan.

Oamenii legii spun că cercetările în cazul accidentului rutier de aseară, în care un poliţist a intrat cu maşina într-un pom, sunt în curs de desfăşurare. "La acest moment nu s-au stabilit cu exactitate cauzele producerii accidentului, deoarece cercetările sunt în desfăşurare. Se iau în calcul, pentru posibile cauze, viteza şi neatenţia, însă vom comunica la finalul cercetărilor cauzele exacte",  a declarat agentul Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Dolj, care şi-a manifestat solidaritatea, în numele colegilor, faţă de situaţia agentului-şef, aflat acum în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova. "Suntem cu toţii alături de colegul nostru", a adăugat agentul Căprărin.

Agentul-şef al Secţiei 2 Poliţie din Craiova, Ion Niţu, a intrat aseară cu maşina pe care o conducea într-un copac aflat la marginea străzii. Accidentul s-a produs într-o curbă de pe strada Calea Severinului din Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite