FOTO/VIDEO Viteza excesivă a băgat în mormânt un tânăr de 18 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 40 de ani din localitatea doljeană Plopşor şi nepotul lui de 18 ani din Vârtop au murit astăzi la prânz într-un cumplit accident de circulaţie produs pe drumul judeţean dintre Bucovăţ şi Terpeziţa.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit că şoferul maşinii marca Nissan, Ionuţ Chiriac, de 18 ani, care îşi luase permisul de doar două luni, nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic şi a pierdut controlul volanului în timp ce se deplasa spre Craiova.



În urma impactului, şoferul şi Sandu Pardalian, de 40 de ani, pasagerul din dreapta, şi-au pierdut viaţa. „Maşina s-a izbit de un arbore ornamental de pe marginea drumului, iar în urma accidentului a rezultat decesul şoferului şi a persoanei din dreapta“, a declarat Claudiu Dumitru, subinspector în cadrul Biroului Rutier Craiova.

image



La faţa locului s-au deplasat două ambulanţe care au acordat primul ajutor rudelor celor doi decedaţi, venite din Plopşor şi Vârtop şi aflate în stare de şoc. La locul accidentului s-au strâns, de altfel, aproximativ 30 de oameni, rude şi prieteni ale celor decedaţi. Aceştia au declarat pentru Adevărul de Seară că băiatul ar fi gonit pe drumul către staţia de benzină, aflată la 200 de metri de locul accidentului, pentru a alimenta. „Am auzit că ar fi avut peste 200 de kilometri la oră”, au spus aceştia. Poliţiştii spun însă că nu s-a putut stabili viteza cu care circula tânărul, având în vedere că din maşina implicată în accident nu a mai rămas decât un morman de fiare.

Bogdan Marica
image
Bogdan Marica
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite