Viitorii funcţionari la Parlamentul European sunt astăzi în sărbătoare. Zeci de tineri au primit diplomele de absolvenţi ai Universităţii din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima promoţie de absolvenţi la Relaţii Internaţionale şi Studii Europene din Craiova a avut astăzi festivitatea de înmânare a diplomelor.

Cei 70 de absolvenţi ai Facultăţii de Ştiinţe Sociale, specializarea Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, s-au adunat la ora 11.00 în Sala Albastră a Universităţii din Craiova. Profesorii le-au ţinut discursuri şi i-au lăudat pentru rezultatele pe care le-au avut în timpul studenţiei. "Este o promoţie explozivă din punctul de vedere al rezultatelor, al cunoştinţelor şi interesului pentru domeniul relaţiilor internaţionale. Este cert că o mare parte va avea şansa să lucreze în structurile europene şi chiar mondiale", a declarat profesorul universitar doctor Ion Pâlşoiu, general în rezervă.

image

Tinerii cu diplomă de absolvent al acestei facultăţi pot lucra în Parlamentul European sau în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla povestea şefei de promoţie de la Facultatea de Ştiinţe Sociale, specializarea Relaţii Internaţionale şi Studii Europene.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite