Victorie pentru liniştea lui Piţi! Vezi echipele probabile din duelul „U“ Craiova - „U“ Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Ştiinţei susţine că poziţia din clasament îl nelinişteşte şi doar un success cu ardelenii l-ar face să răsufle uşurat. Craiova întâlneşte astăzi, de la ora 18.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe „U“ Cluj, iar Piţurcă nu se gândeşte decât la victorie.

Universitatea Craiova nu este încă pe placul lui Victor Piţurcă, tehnicianul susţinând că mai are nevoie de timp pentru a duce echipa la nivelul la care îşi doreşte.

Pe Claudiu Niculescu îl aşteaptă infernul în Bănie

Marian Pană: „Avem un avantaj în meciul cu Craiova“. Vezi care este atuul clujenilor

Craiova nu mai câştigase la trei goluri diferenţă, în deplasare, din mai 2009. Vezi ce-i rezervă astrele lui Piţi la meciul cu „U“ Cluj!

Iar pauza de campionat vine cum nu se poate mai bine, însă oltenii trebuie să intre în „vacanţă“ cu trei puncte din meciul de astăzi cu „U“ Cluj.

Dacă nu vom câştiga cu «U» Cluj, victoria de la Târgu Mureş nu va mai fi la fel de apreciată. Le-am spus băieţilor care este importanţa jocului. Sper să fie concentraţi pentru a câştiga şi a avea linişte, pentru a acumula mult mai mult în pauza care vine şi a reveni în forţă în campionat“, a spus Piţurcă.

Acesta a făcut şi un apel la suporteri să vină într-un număr cât mai mare la stadion şi „să ne susţină cum numai ei ştiu să o facă“.

Eu chiar nu am avut linişte deloc, pentru că nu-mi convine poziţia din clasament. Îmi trebuie timp să îmbunătăţesc lotul, mentalitatea şi atitudinea“, a mai spus fostul selecţioner.

Iată echipele probabile care se vor întâlni astăzi, de la ora 18.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“:

„U“ Craiova (4-1-4-1): Stanca - Dănănae, Găman, Iliev, Bărboianu - D. Stoica - Wobay, Prepeliţă, Gargorov, M. Costea - Dina. Antrenor: Victor Piţurcă.

Rezerve: S. Lung, Ciucă, Dilevski, Lopes, Gângioveanu, Ologu, Stoianof.

„U“ Cluj (4-4-2): Huţan - Buhuş, Cvirik, Balde, Unguruşan - Delgado, Păcurar, Ad. Ionescu, Boştină - Cl. Niculescu, Lemnaru. Antrenor: Marian Pană.

Rezerve: Matache, V. Gheorghe, Machado, Izvoranu, Tobă, Piţ, D. Munteanu.

Arbitri: M. Balaci - Ed. Dumitrescu, Ad. Ghinguleac.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite