Craiova: Victor Piţurcă a spus pas Universităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Şansele ca fostul selecţioner să revină la Universitatea Craiova sunt minime, după ce patronul Adrian Mititelu nu a făcut încă rost de banii promişi pentru transferuri şi pentru restanţele financiarea ale alb-albaştrilor.

Finanţatorul oltean speră însă să găsească resurse financiare până înainte de Sărbători, pentru ca echipa să nu intre în vacanţă fără antrenor. În aşteptarea unui răspuns final de la Victor Piţurcă, Mititelu a anunţat că are şi o variantă de rezervă. Una la care începe să se gândească tot mai serios, pentru că şansele ca fostul selecţioner să preia Ştiinţa se diminuează pe zi ce trece.

Surse apropiate lui Piţurcă susţin că acesta ar fi pus, în primă fază, o singură condiţie pentru a accepta să revină la Craiova, aceea ca jucătorii să-şi primească toate restanţele financiare. Cum acest lucru nu s-a întâmplat până la meciul de la Galaţi din ultima etapă, Piţi s-a sucit.

El ar fi vrut să vină la Universitatea, dar nu este omul care să lucreze într-un loc unde nu este stabilitate financiară. Are o imagine şi nu vrea să şi-o strice. În plus, este de principiul că jucătorii neplătiţi nu dau randamentul maxim, indiferent de ce le spui sau ce promisiuni le faci“, susţin apropiaţi ai fostului selecţioner.

Termenul limită stabilit de Piţi: 15 decembrie

Victor Piţurcă şi-ar fi dorit şi bani pentru trei-patru transferuri, fără de care nu ar fi început munca la Universitatea, dar aceştia nu au venit până acum, termenul limită fixat de tehnician fiind 15 decembrie.

În ceea ce priveşte antrenorul Ştiinţei, după refuzul lui Piţurcă, Mititelu s-a orientat spre un tehnician străin, ultimul nume vehiculat fiind Enzo Scifo, fostul mare internaţional belgian care, în toamnă, a refuzat o ofertă de la FC Vaslui, patronul Porumboiu alegându-l apoi pe Marius Lăcătuş.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite