Craiova: Victimele accidentului în care maşina s-a făcut praf sunt în afara oricărui pericol. Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starea tinerilor care se aflau aseară în maşina care a intrat într-un parapete de pe podul de la Jiu este mai bună. Medicii spun că şoferul şi prietenul său sunt în afara oricărui pericol.

Robert Hotinschi (24 de ani) şi Costinel Spiridon (22 de ani), ambii din Craiova, care aseară au fost implicaţi într-un accident pe podul de la Jiu, sunt în continuare internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Doctorii spun însă că leziunile suferite sunt uşoare şi că nu le pun viaţa în pericol. De cealaltă parte, oamenii legii au început cercetările în acest caz, iar şoferul este încadrat la infracţiunea vătămare corporală din culpă.

Viteză mare, carosabil umed

Un Opel în care se aflau două persoane s-a izbit aseară, în jurul orei 17.00, de un parapete, la intrarea în localitatea Bucovăţ. "Conducătorul auto nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. A fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ", a declarat agent Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj. Oamenii legii spun că şoferul depăşise viteza legală cu 20 de Kilometri.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite