Craiova: Victima lui Don’ Costel, bătăuş de meserie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un patron din Bălceşti, judeţul Vâlcea, susţine că a fost bătut cu bestialitate de Andrei Alexandru, victima lui Don’ Costel.

Traian Cismaru (43 de ani) susţine că fiul lui Andrei Alexandru i-a lovit autoturismul, săptămâna trecută, în centrul localităţii Bălceşti din judeţul Vâlcea. La faţa locului a venit imediat Andrei Alexandru, care i-a aplicat lui Traian Cismaru, de la spate, mai multe lovituri în faţă. „Cred că m-a lovit cu un obiect dur. Am nasul spart şi multe vânătăi. Fiul lui a fost vinovat de producerea accidentului, iar eu am am luat bătaie. Nu este normal ce s-a întâmplat şi voi depune plângere la poliţie împotriva lui. Între mine şi Andrei Alexandru există un conflict mai vechi. Are să îmi dea o sumă de bani, de care nu îşi mai aduce aminte“, a mărturisit victima.

Traian Cismaru

image

„A căzut şi s-a lovit“

Andrei Alexandru nu recunoaşte că l-a lovit şi spune că oamenii din zonă sunt invidioşi pe el. Când i-am spus că victima are mai multe leziuni la faţă, a răspuns:  „A căzut şi s-a lovit. Ce să îi fac eu ?“

Andrei Alexandru este acuzat că a bătut un bărbat

image

„Îl acoperă poliţia“

Unii localnici din Bălceşti cred că Andrei Alexandru este sub aripa protectoare a oamenilor legii. „Am depus la plângeri la poliţie împotriva lui şi degeaba! Nimeni nu a făcut nimic. Pe mine m-a bătut, iar când am fost să depun plângere mi-au spus că va scăpa cu o amendă. Nu sunt singurul din localitate pe care s-a răzbunat“, a spus Marius Staicu.

„Suntem terorizaţi de Andrei“ 

„Pe aici nimeni nu are curaj să vorbească. Dacă îi zici ceva, ne spune în faţă că nimeni nu are ce să îi facă, că are oameni ai legii sus-puşi care îl ajută“, a completat un un localnic. Traian Cismaru susţine că şi şoferul lui a fost lovit de Andrei Alexandru.

Traian Cismaru şi Virgil Predoi susţin că au fost bătuţi de Andrei Alexandru                           

image
image

„Nu putem furniza date personale “

Poliţiştii din Bălceşti au declarat că nu pot spune dacă împotriva lui Andrei Alexandru a fost depusă o plângere pentru lovire. „Sunt informaţii personale, să vă spună cel care îl acuză dacă a depus plângere “, a declarat un reprezentant al poliţiei.

Andrei Alexandru l-a acuzat pe Costel Iancu că în anul 2006 a ordonat răpirea lui şi a soţiei, cu scopul de a-i ceda acţiunile la o firmă. Costel Iancu a fost declarat nevinovat de Tribunalul Dolj şi Curtea de Apel din Bucureşti pe motiv că nu au existat probe clare în dosarul în care era acuzat împreună cu alte cinci persoane.    

image
Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite